د شیخ زاید پوهنتون له عمومي کتابتون سره د قرانکریم د تفسیرونو مرسته وشوه

اثنين, نوفمبر 23 2020 10:34 صباحا
د شیخ زاید پوهنتون له عمومي کتابتون سره د قرانکریم د تفسیرونو مرسته وشوه

د شیخ زاید پوهنتون له عمومي کتابتون سره د قرانکریم د تفسیرونو مرسته وشوه.

د خوست ټولنیز او مرستندویه بنسټ لخوا د شیخ زاید پوهنتون کتابتون سره د ۱۶ جلده تفسیرچې په پښتو ژباړل شوې، مرسته وشوه، چې یاده مرسته د الکوزي نړیوال شرکت لخوا یاد ټولنیز او مرستندویه بنسټ سره شوي وه.

د شیخ زاید رهبرۍ لخوا یاده مرسته په خوښی سره ومنل شوه، له یاد بنسټ او د الکوزي نړیوال شرکت څخه یې مننه وکړه او هېله یې څرګنده کړه، چې دې ډول مرستو لړۍ جاري وساتل شي.

یاد بنسټ ډاډ څرګند کړ، چې د ویني بانک، امبولانس خدمات او د پوهنتون اجیرانو سره به د خوراکي او غیرخوارکي توکو مرستي وکړي.

پاتې د نه وي چې د شیخ زاید پوهنتون او خوست ټولنیز او مرستندویه بنسټ ترمنځ به په راتلونکي کې د همکاریو هوکړه لیک هم لاسلیک شي