دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۳۰ - ۱۴:۸
جلسه برنامه عمل ملی

نخستین جلسه برنامه عمل ملی 2، مشارکت دولتداری باز افغانستان(OGP) تحت ریاست معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی دایر گردید:

این جلسه به هدف بازنگری و انکشاف 30 نصاب تعلیمی و تحصیلی در مطابقت با نیاز بازار کار و همچنان چگونگی تطبیق تعهدات وزارت های معارف و تحصیلات عالی با حضور داشت نمایندگان وزارت معارف، سکرتریت دولتداری باز، جامعه مدنی و جندر وزارت تحصیلات عالی تدویر یافت.
دکتور احمد سیر مهجور معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی در رابطه به بازنگری و انکشاف نصاب های تحصیلی و نهایی سازی نصاب ها معلومات داده گفت که در برنامه مشترک دولتداری باز، کمیته های تخنیکی و تخصصی از چهره های اکادمیک، محققین، اعضای جامعه مدنی، متخصصین بین المللی و نمایندگان سکتور عامه و خصوصی شرکت دارند؛ تا موارد عمده از جمله مدیریت برنامه ها و مدیریت پروژه ها در انکشاف نصاب مورد غور و بررسی قرار گیرند.
معین مالی و اداری گفت که در برنامه نخست مشارکت دولتداری باز وزارت های معارف و تحصیلات عالی تعهدات بزرگی را عملی نمودند. وی خاطر نشان ساخت که طی 18 ماه آینده دستاورد های زیادی در این عرصه حاصل خواهد شد.
دکتور مهجور در این جلسه بر گسترش روابط و همکاری ادارات ذیربط در زمینه تاکید نموده، خواهان حضور پر رنگ کادر های متخصص از جامعه اکادمیک و نمایندگان جامعه مدنی شد.
همچنان اشتراک کنندگان طرح ها و نظریات سازنده شان را ارایه نموده خواهان انکشاف نصاب تعلیمی و تحصیلی بر اساس نیازمندی های جامعه شدند.
قابل ذکر است که برنامه عمل ملی-1 مشارکت دولتداری باز افغانستان، نظارت بر کیفیت و شفافیت تعلیم و تحصیل در وزارت های معارف و تحصیلات عالی بود که موفقانه به اتمام رسید.

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۳/۲/۱ - ۱۴:۱۴

د شيخ زايد پوهنتون طب پوهنځي دوویشتمې دورې فراغت غونډه ترسره شوه.

نن جمعه هغه غونډه چې په همدې موخه د شیخ زايد پوهنتون امام ابو حنیفه رحمة الله په تالار کې رابلل شوې وه، د شیخ زايد پوهنتون رئيس شيخ الحدیث مسلمين راشد سربېره، د پوهنتون مرستيالانو، د طب. . .

شنبه ۱۴۰۳/۲/۱ - ۱۴:۱۲

د شيخ زايد پوهنتون نشراتو او عامه اړیکو آمریت د ۱۴۰۲ هـ.ش کال کړنې او لاسته راوړنې د یو مطبوعاتي کنفرانس په ترڅ کې له رسنيو سره شريکې کړې.

د یادې خبري ناستې په ترڅ کې د پوهنتون ادارې لخوا د اعتبار ساتلو تر څنګ تېر یو کال د پام وړ لاسته راوړنې؛ لکه د طبيعي علومو ملي سمپوزيم چې د ټول هېواد په کچه رابلل شوی و، ۸۵ څېړنيزې. . .

شنبه ۱۴۰۳/۲/۱ - ۱۴:۷

شیخ زاید پوهنتون یو ځل بیا د هېواد په کچه علمي (اکاډمیک) اعتبار تر لاسه کړ.

د لوړو زده کړو وزارت تضمین کیفیت او اعتبار ورکولو ریاست په ۱۴۰۲ هـ.ش کال کې د هېواد معتبرو پوهنتونونو د بشپړ اکاډمیک اعتبار سند خوندیتوب ارزونه ترسره کړه، چې د هېواد پنځو معتبرو. . .